Klub Frivillig er Hermods nye tiltag. Formålet med Klub Frivillig er at få et par ekstra hænder til afvikling af arrangementer i foreningens regi.
Hermod afholder flere arrangementer i løbet af sæsonen, og for at disse kan blive vellykket og afholdt, har vi brug for hjælp.

Desuden vil Hermod gerne tjene penge til redskaber og tøj mm., hvorfor vi har valgt at give en hånd med ved SEPEs arrangementer. Her skal vi så bruge hænder i forbindelse med betjening af bar, oprydning, opsætning osv.

Tilmelding til Klub Frivillig forgår på Hermods hjemmeside under Tilmelding. Vælg holdet Klub Frivillig og indtast dine data. Alle er velkommen til at tilmelde sig. Det skal understreges, at man selv bestemmer fra gang til gang, om man ønsker at hjælpe til. Opgaverne kan variere alt efter hvilket arrangement der afholdes.
Man kan til enhver tid afmelde sig Klub Frivillig, hvis man ikke ønsker at deltage mere.

Når et arrangement bliver annonceret, kan de som ønsker at deltage, tilmelde sig.

Foreningen vil gerne synliggøre den store hjælp deres ydes i Klub Frivillig. De der hjælper bærer en af Klub Frivillig´s blå T-shirts, hvor der på ryggen står ”Vi giver en hånd med”.

Vi håber, at I vil taget godt imod Klub Frivillig, og at den gennem tid vil blive forankret som en del af Hermods foreningsliv.