Velkommen til Ældre i Bevægelse.

Som i alle de foregående sæsoner er træningen flettet sammen med det sociale samvær på dette hold for friske, raske 60+ M/K.
Formiddagen begynder i Mødelokalet. Vi starter med fingergymnastik, stemmeopvarmning, vi synger en sang eller to og der gives beskeder og der snakkes…
Kl. 09.30 går vi i hallen, hvor der er opvarmnings- og træningsøvelser for HELE kroppen. Der øves balance, hjernegymnastikøvelser og reaktionsøvelser. Der lægges megen vægt på koordinationsøvelser og øvelser, hvor rum- og retningssansen trænes. Smådanse indgår ligeledes osv.
Herefter er der forskellige bold-lege med indlagte kampe og stafetter!
Aktiviteterne i hallen slutter med “fri leg”: her vælges mellem volleyball, softhockey, skumtennis, curling, bordtennis, yoga (v/Elly) og styrke-kondiøvelser (v/Tove)
Ca. 11.15 – sidste punkt på formiddagsprogrammet: afslutning med kaffe, sang og snak. Ca. 1 gang i måneden køber vi rundstykker til kaffen.
I sæsonens løb inviterer vi forskellige relevante foredragsholdere.
I december har vi julefrokost og sæsonen afsluttes med udflugt til Hermods Sommerhus i Marbæk.

Ses vi? … til endnu en sæson, hvor onsdag formiddage betyder “gang i det hele”: sved på panden og hvor vi får ny energi gennem bevægelse, glade smil og sang og latter.

Mange hilsener
Annie