Kort om HERMOD.

Gymnastikforeningen HERMOD blev stiftet den 14. juni 1905 og er således
en af byens gamle foreninger. I en lang årrække var HERMOD kendt for sine dygtige redskabsgymnaster, hvoraf flere blev danske og olympiske mestre. Også dygtige elitedamer har været med til at gøre HERMOD kendt ude i landet. Interesserede kan søge yderligere oplysninger på Byhistorisk Arkiv, eller læse afsnittet om Hermods historie.

HERMOD er en aktiv gymnastikforening med ca. 650 medlemmer, som træner på 4 skoler og i Blue Water Dokken. Foreningen har et bredt tilbud af gymnastik til sine medlemmer dækkende fra mor/far/barn hold, puslinge hold, rytme- og springhold, aerobic, step-aerobic, motionshold til pensionisthold.

Idrætsmærker kan tages i slutningen af sæsonen. Har du tidligere taget idrætsmærker i en anden forening, kan du fortsætte i HERMOD -tidligere år tæller med i det samlede antal år.

Klublokale har HERMOD på Gammelby Fritidscenter, hvor vi af Kommunen har
fået stillet et lokale mellem gymnastiksalene til rådighed. Her er der siddeplads, porcelæn og bestik til 40 personer, der er køleskab, kogeplader og 1 dobbelt kaffemaskine.

HERMOD-NYT er foreningens nyhedsbrev, som udkommer ca. 3 gange om året. Nyhedsbrevet sendes til aktive og passive medlemmer samt forskellige samarbejdspartnere.

Desuden ejer vi HERMOD-huset (Sjelborggårdsvej 40, 6710 Esbjerg V) et sommerhus,
som ligger på Kommunens grund i Marbæk Plantage ved Sjelborg. Huset indeholder 1 stor stue, 4 soverum, 2 baderum/toiletter og 1 køkken. Der er soveplads til 16 personer og ekstra madrasser.
Der er service til 20 personer samt rengøringsmidler.

Hermod-huset bruges af de enkelte hold til afslutninger m.v. samt udlejes til forenin- gens medlemmer. Huset kan også udlejes til personer, som ikke er medlem af HERMOD.

Har du noget på hjerte ang. HERMOD, det være sig nye tiltag, gode ideer, ja måske noget helt tredje – så hører vi gerne fra dig.